Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare a website-ului kasakrom.com inainte de vizitarea acestui website. Prin accesarea website-ului kasakrom.com acceptati (implicit si neconditionat) in intregime Termenii si conditiile de utilizare.

Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

Kasakrom Chemicals isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Eventualele modificari si/sau completari urmeaza a fi afisate pe site-ul kasakrom.com, urmand a intra în vigoare de la momentul afisarii.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul website-ului kasakrom.com este protejat de prevederile legale care reglementeaza dreptul de autor precum si drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzand toate imaginile, ilustratiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio/video etc., continute in acest website sunt proprietatea Kasakrom Chemicals si sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuala, precum si toate marcile si logo-urile sunt proprietatea Kasakrom Chemicals sau a detinatorilor licentelor.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris al Kasakrom Chemicals.

Utilizatorii pot folosi continutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial, sau in scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu mentionarea sursei.

In cazul in care se doreste folosirea lor in scopuri comerciale, va rugam sa trimiteti o solicitare pe adresa de email: office@kasakrom.com.

LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu. Kasakrom Chemicals nu acorda niciun fel de garantie pentru utilizarea acestui website, nu garanteaza ca website-ul sau serverele pe care este gazduit nu contin virusi sau alte componente vatamatoare.

Kasakrom Chemicals nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesarii website-ului.

Kasakrom Chemicals nu este responsabil de utilizarea oricaror legaturi catre alte site-uri web, care se gasesc pe website, si nici pentru continutul acestora.

Informatii detaliate puteti obtine telefonic sau prin email, utilizand datele de contact puse la dispozitie in sectiunea Contact.

LEGEA APLICABILA

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizare sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei, iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania, de pe raza sediului societatii din Bucuresti. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei, cat si din afara Romanei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 (GDPR), Kasakrom Chemicals prelucreaza date cu caracter personal prin intermediul website-ului kasakrom.com, sub autorizatia nr. 21147 din registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare:

Legalitatea. Kasakrom Chemicals prelucreaza date cu caracter personal in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

Scopul bine-determinat. Kasakrom Chemicals colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal cu scopul bine determinat, explicit si legitim;

Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele Kasakrom Chemicals, date cu caracter personal au prevazuta in contractul de munca sau in contractul de prestari servicii o clauza de confidentialitate;

Consimtamantul persoanei vizate. Persoanele ale caror date personale sunt prelucrate de catre Kasakrom Chemicals isi dau acordul asupra prelucrarii datelor personale, dupa ce, in prealabil, s-au informat si si-au format propria alegere;

Informarea. Kasakrom Chemicals pune la dispozitie persoanelor ale caror date sunt procesate toate informatiile necesare luarii deciziei de a fi sau nu de acord cu prelucrarea datelor personale;

Calitatea datelor. Datele procesate de Kasakrom Chemicals sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de a avea acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra lor, de a se opune prelucrarii lor si de a nu fi supuse unor decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate; drepturile de acces, de corectare si de opozitie se pot exercita, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmisa la adresa de e-mail a Kasakrom Chemicals (office@kasakrom.com). Raspunsul Societatii va veni in termen de maxim 15 zile; in situatia in care prelucrarea datelor este considerata ilegala, persoana in cauza se poate adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului sau;

Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal luate de Kasakrom Chemicals sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel optim de siguranta a datelor cu caracter personal procesate;

Notificarea. Kasakrom Chemicals a notificat operatiunile de procesare a datelor cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, primind un numar de operator. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automatizate si manuale, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care asigura securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate. Toate datele personale sunt stocate intr-o baza de date pe un server securizat, intr-un datacenter dedicat. Pentru protectia acestora, Kasakrom Chemicals ia urmatoarele masuri de siguranta: accesul limitat numai angajatilor care au nevoie de date pentru furnizarea serviciilor accesul la bazele de date pe baza de cont de utilizator, parola si introducere cod CAPTCHA, conturile nefolosite mai mult de 30 de zile fiind dezactivate iar accesul fiind refuzat in cazul a cinci tentative esuate de autentificare, stocarea bazei de date pe calculatoare protejate prin firewall, folosirea de certificate de securitate pentru transmiterea datelor responsabilizarea angajatilor cu mesaje de atentionare care le reamintesc ca lucreaza cu baze de date cu caracter personal atat la autentificarea in sistem cat si in timpul activitatii propriu-zise. Serverul de baze de date este protejat la nivelul de retea de un firewall ce nu permite conectarea la aceste servere din internet. Singurele modalitati de acces din afara sunt: prin protocolul HTTP (pagini web). Datele personale vor fi pastrate pe durata necesara acordarii serviciilor contractate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, respectiv Kasakrom Chemicals, prin persoanele imputernicite si de catre partenerii contractuali ai operatorului. Utilizatorii sunt de acord sa primeasca informatii despre produsele, serviciile si evenimentele oferite de Kasakrom Chemicals. Datele utilizatorilor nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Kasakrom Chemicals cat mai curand posibil.

DECLARATIE DE RENUNTARE SI ELIBERARE DE RESPONSABILITATE

In relatia cu Kasakrom Chemicals, persoana juridica de drept roman, prin prezenta, utilizatorul declara ca renunta la toate pretentiile pe care le are acum si pe care le-ar putea avea in viitor in relatia cu Kasakrom Chemicals, directorii, executivii, angajatii si membrii sai (denumiti colectiv “Reprezentantii Kasakrom Chemicals”).

CONTACT

Pentru orice informatii referitoare la site sau eventualele raporturi de incalcari ale dreptului de autor, utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti al Kasakrom Chemicals la numarul de telefon 0040 213 111 819 sau prin email la adresa office@kasakrom.com, ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: Blvd. Burebista, Nr. 1, Bl. D15, Sc. A, Et. 1, Ap. 7, Sector 3, 031106 Bucuresti, Romania.