Despre noi

Kasakrom Chemicals este o companie cu capital integral privat romanesc, specializata in distributia de polimeri. Infiintata in iulie 2011, compania a inregistrat primele vanzari incepand cu luna august a aceluiasi an.

Activitatea a continuat cu cresteri semnificative de la an la an, compania noastra reusind sa devina unul dintre principalii distribuitori pe piata de distributie polimeri in Romania.

Cu o retea de 5 depozite pe teritoriul Romaniei, in locatii strategice precum Arad (pentru partea de vest a tarii si export), Bucuresti si Constanta (pentru estul tarii si export), iar incepand cu 2017 si Buzau, clientii de pe intreg teritoriul tarii pot avea un acces rapid la produsele noastre.

Portofoliul de peste 30 furnizori interni si externi activi, asigura companiei noastre lipsa blocajelor in procesul de distributie iar portofoliul de produse incearca sa acopere intreaga gama a materiilor prime care sunt necesare oricarui prelucrator de mase plastice indiferent de segmentul din care face parte.

De asemenea, compania noastra are incheiate contracte cu cele mai importante companii de transport din Romania, pentru a putea oferi servicii prompte si de cea mai buna calitate, door to door, in relatiile pe care le avem cu clientii nostri.

Compania noastra este certificata DNVGL cu standardul ISO 9001:2015 pentru „Comertul cu ridicata al polimerilor specifici industriei petrochimice” asigurand astfel un inalt standard de calitate si profesionalism.

Creantele comerciale ale Kasakrom Chemicals sunt asigurate de Coface Romania. De asemenea compania se afla in pozitia de a obtine limita de credit de la toti marii asiguratori de creante comerciale aflati pe piata din Romania.

Rezultatele inregistrate pana in prezent se datoreaza celor peste 150 de clienti fideli, cu care am dezvoltat relatii de afaceri pe termen lung, clienti carora dorim sa le multumim si pe care dorim sa-i asiguram de intregul nostru suport pe viitor si de aceeasi abordarea profesionista de care am dat dovada si pana in prezent.

Imbunatatirea serviciilor oferite, diversificarea produselor comercializate si multumirea clientilor nostri reprezinta o preocupare continua pentru cei de la Kasakrom Chemicals, acesta fiind politica dupa care ne ghidam activitatea de zi cu zi.

Kasakrom Chemicals este caracterizata cel mai bine de urmatoarele:

  1. Distributia de produse de top la preturi competitive.
  2. Asigurarea calitatii produselor distribuite la cele mai inalte standarde.
  3. Asigurarea suportului tehnic si de business in vederea cresterii profitabilitatii afacerii Dvs.
  4. Respectarea mediului inconjurator.
ISO 9001