Suport Tehnic

Unul dintre punctele forte ale Kasakrom Chemicals consta in cunostintele de specialitate vaste ale personalului sau. Kasakrom este partenerul ideal, furnizand produse excelente, de inalta performanta si cunostinte de calitate bazate pe experienta indelungata a angajatilor sai.

Echipa noastra asigura suport prin asistenta tehnica atat telefonic, cat si prin deplasari la fata locului in toate zonele tarii, pentru toate produsele comercializate, expertii nostri furnizand si solutii pe tot parcursul procesului de realizare a proiectului Dvs. sau de productie a produsului final.

Suntem in masura ca in functie de utilajele din dotare, metoda de procesare, aplicatii, cerintele aplicatiilor/produselor finale si a materiile prime utilizate, sa va recomandam parametrii optimi de procesare in vederea obtinerii unor produse finale de calitate si a eficientizarii costurilor de productie.

In functie de sorturile utilizate de Dvs. in mod traditional, va putem propune alte variante de sorturi echivalente si/sau retete de alte materii prime avand de asemenea solutii pentru imbunatatirea proprietatilor fizico-mecanice si a caracteristicilor produselor finite.

Expertii Kasakrom va stau mereu la dispozitie pentru a va oferi consiliere de specialitate in cazul in care exista intrebari, probleme, sugestii sau reclamatii.