Depozite

Arad
CALBERSON ROMANIA S.A. (GEODIS)

Fondată în 1997 şi parte a Grupului Geodis, unul dintre liderii europeni în transport si logistica, Geodis Calberson România este partener potrivit pentru companiile care doresc un specialist de încredere, cu experienţă în transportul naţional şi internaţional, servicii vamale şi de distribuţie logistica.

O gama personalizata şi completa de servicii de transport si logistica, calitatea sistemelor integrate de gestiune, sistemul de management de mediu oferite de către Geodis Calberson România fac parte din angajamentul faţă de client pentru a oferi un avantaj competitiv şi de a creşte cota de piaţă în România, prin utilizarea orientată spre client a solutiilor pentru lantul de distributie.

Adresa Depozit: CTP Park Bucuresti, Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti km. 22, Str. DC147, Joita, Judetul Giurgiu

https://calberson.ro/new_ver/geodis_calberson_romania_en.php

Ilfov
YUSEN LOGISTICS S.R.L.

Yusen Logistics S.R.L. s-a dezvoltat in ultimii ani, devenind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice si lanțuri de aprovizionare din Romania, cu aproximativ 116.000 mp de spatiu de depozitare in 17 locatii diferite, peste 1.400 de angajati, 150 de autocamioane de transport si un terminal intermodal.

Yusen Logistics S.R.L. ofera o larga diversitate si o deosebita calitate a operațiunilor pe piata românească si acoperă o gamă larga de servicii – depozitare, transport si distributie, vamă, activitati intermodale, picking si ambalare etc. pentru toate tipurile de marfuri.

Adresa Depozit: Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti km. 23, Str. Podul Banului, Nr. 295, Joita, Judetul Giurgiu

Constanta
SOL MARITIME SERVICES S.R.L.

SOL Maritime Services este o companie romaneasca ce ofera o gama larga de servicii privind operarea, manipularea si depozitarea marfurilor in Porturile Constanta si Medgidia.

O echipa dinamica si bine motivata va ofera oricand suport, la cel mai inalt nivel de profesionalism, pentru orice problema legata de servicii vamale, transport, depozitare si manipulare.

Adresa Depozit: Port Constanta Sud Agigea, Incinta II, Lot B1, Orasul Constanta, Judetul Constanta, Romania