Depozite

Arad
CALBERSON ROMANIA S.A. (GEODIS)

Fondată în 1997 şi parte a Grupului Geodis, unul dintre liderii europeni în transport si logistica, Geodis Calberson România este partener potrivit pentru companiile care doresc un specialist de încredere, cu experienţă în transportul naţional şi internaţional, servicii vamale şi de distribuţie logistica. O gama personalizata şi completa de servicii de transport si logistica, calitatea sistemelor integrate de gestiune, sistemul de management de mediu oferite de către Geodis Calberson România fac parte din angajamentul faţă de client pentru a oferi un avantaj competitiv şi de a creşte cota de piaţă în România, prin utilizarea orientată spre client a solutiilor pentru lantul de distributie.

Adresa Depozit: CTP Park Bucuresti, Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti km. 22, Str. DC147, Joita, Judetul Giurgiu

https://calberson.ro/new_ver/geodis_calberson_romania_en.php

YUSEN LOGISTICS S.R.L.

Yusen Logistics S.R.L. s-a dezvoltat in ultimii ani, devenind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice si lanțuri de aprovizionare din Romania, cu aproximativ 116.000 mp de spatiu de depozitare in 17 locatii diferite, peste 1.400 de angajati, 150 de autocamioane de transport si un terminal intermodal. Yusen Logistics S.R.L. ofera o larga diversitate si o deosebita calitate a operațiunilor pe piata românească si acoperă o gamă larga de servicii – depozitare, transport si distributie, vamă, activitati intermodale, picking si ambalare etc. pentru toate tipurile de marfuri.

Adresa Depozit 1: Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti km. 13, Str. Italia, Nr. 1-7, Chiajna, Judetul Ilfov

Adresa Depozit 2: Str. Depozitelor, Nr. 17, Deva, Judetul Hunedoara

Adresa Depozit 3: Str. Cornelia Bodea, Nr. 4A, Hala 1B, Arad, Judetul Arad

FAST FREIGHT S.R.L

Experienta si calitatea serviciilor oferite ne recomanda ca un partener viabil si de incredere. De peste 10 ani oferim servicii premium la preturi dedicate fiecarui client in parte. In linii mari Fast Freight este un expeditor de marfuri si logistica de specialitate la nivel mondial, oferind servicii de transport integrate in intreaga lume. In calitate de membru al retelelor logistice de transport la nivel mondial, Fast Freight ofera solutii pentru orice scenariu de transport de marfa, combinatia corecta a timpului si a costurilor de tranzit pentru a se potrivi cerintelor clientilor nostri. Cu sediul central din Constanta, Romania, Fast Freight are o echipa de profesionisti dedicati, cu ani de experienta in domeniul de expediere de marfuri, care dezvolta solutii integrate de logistica, asigurand satisfactia clientilor si partenerilor nostri.

Adresa Depozit 1:Platforma 5, Port Agigea, Judetul Constanta