Depozite

Arad
GEFCO ROMANIA S.R.L.

GEFCO a deschis prima filiala in Romania in anul 2005, in Bucuresti. După 10 ani de activitate, filiala din Romania este unul dintre principalii actori de pe piata de logistica din Romania, ajutand producatorii industriali din diverse domenii sa depaseasca provocarile logistice.

GEFCO Romania este prezenta în 7 puncte strategice din tara: Bucuresti, Joita, Arad, Craiova, Mioveni, Curtici si Constanta. In 2015, GEFCO Romania a sarbatorit un deceniu de activitate, raportand o cifra de afaceri de 52 milioane de Euro pentru 2014, reprezentand o crestere de 10% fata de 2013 si o crestere de 10 ori fata de primul an de activitate.

Adresa Depozit 1: Str. Ogorului FN, Zona Industriala Sud, CT Park Network, 310229, Orasul Arad, Judetul Arad, Romania

Adresa Depozit 2: A1 Bucuresti – Pitesti Km 22, Cladirea DC147, Prologis Park, 087150, Comuna Joita, Judetul Giurgiu, Romania

Ilfov
YUSEN LOGISTICS S.R.L.

Yusen Logistics S.R.L. s-a dezvoltat in ultimii ani, devenind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice si lanțuri de aprovizionare din Romania, cu aproximativ 116.000 mp de spatiu de depozitare in 17 locatii diferite, peste 1.400 de angajati, 150 de autocamioane de transport si un terminal intermodal.

Yusen Logistics S.R.L. ofera o larga diversitate si o deosebita calitate a operațiunilor pe piata românească si acoperă o gamă larga de servicii – depozitare, transport si distributie, vamă, activitati intermodale, picking si ambalare etc. pentru toate tipurile de marfuri.

Adresa Depozit: Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti km. 23, Str. Podul Banului, Nr. 295, Joita, Judetul Giurgiu

Constanta
SOL MARITIME SERVICES S.R.L.

SOL Maritime Services este o companie romaneasca ce ofera o gama larga de servicii privind operarea, manipularea si depozitarea marfurilor in Porturile Constanta si Medgidia.

O echipa dinamica si bine motivata va ofera oricand suport, la cel mai inalt nivel de profesionalism, pentru orice problema legata de servicii vamale, transport, depozitare si manipulare.

Adresa Depozit: Port Constanta Sud Agigea, Incinta II, Lot B1, Orasul Constanta, Judetul Constanta, Romania