Consultanta de Afaceri

Echipa noastra are cunostinte vaste in management la diferite niveluri: financiar, operational, vanzari si de dezvoltare a afacerilor. Suntem condusi de rezultate si motivati de satisfactia clientilor nostri. Competentele noastre in project finance si corporate finance ajuta clientii nostri sa isi imbunatateasca si sa isi extinda activitatea lor curenta.

Suntem specializati in obtinerea tuturor formelor de facilitati de credit, inclusiv finantare de proiecte, facilitati de capital de lucru si leasing. Va putem oferi consiliere independenta cu privire la intregul spectru de probleme legate de finante si de afaceri:

  • planuri de afaceri si studii de piata;
  • aplicatii bancare pentru credite si leasing;
  • evaluari si modelare financiara;
  • analize de portofoliu clienti si furnizori;
  • evaluarea riscului valutar pentru achizitii si vanzari;
  • restructurarea intreprinderilor pentru profitabilitate si / sau vanzare: bugetare, restructurarea financiara, de gestiune a stocurilor, productie si eficienta a procesului de vanzare.

Noi aplicam experienta noastra pentru a oferi cele mai bune sfaturi clientilor nostri, inclusiv analiza si negocierea de contracte de finantare, riscuri colaterale si de credit, contracte de vanzare-cumparare, contracte tehnice (know-how, echipamente și servicii colaterale). Abilitatile noastre de structurare va vor ajuta sa obtineti finantarea cea mai rentabila pentru nevoile dumneavoastra si ale afacerii dumneavoastra.


La Kasakrom intelegem ca fiecare afacere este diferita. Abordarea noastra este de a obtine intelegere deplina a scopurilor si nevoilor clientilor prin intalniri de lucru si discutii. Astfel, evaluam daca afacerea dvs. are potentialul de a indeplini obiectivele dorite, iar daca provocarile cheie pot fi rezolvate in cadrul limitarilor de resurse ale afacerii.